Etelä-Karjalan Järjestöpäivä 8.11.2022

Etelä-Karjalan Yhdistykset ry, Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry sekä Eksote järjestävät yhteistyössä Etelä-Karjalan Järjestöpäivän tiistaina 8.11.2022 klo 13–16 Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa ja Lappeenranta-salin aulatilassa. Teemana on Etelä-Karjalan hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyö.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti järjestöille, aluevaltuutetuille järjestöasioihin tutustumiseksi sekä kaikille järjestöyhteistyöstä kiinnostuneille. Tilaisuus alkaa klo 13 kahvilla ja järjestöjen esittäytymisellä.Tilaisuuden puheenvuoroja klo 14–16 pääsee seuraamaan myös striimin välityksellä suorana Eksoten YouTube-kanavalla https://youtu.be/RfJrFG3u9jw, missä tilaisuuden jälkitallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Linkki tapahtumaan ilmoittautumiseen 30.10. mennessä, kahvitarjoilun vuoksi:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5e4cca33-55e7-4a63-9326-95464354dac1?displayId=Fin2607438

Etelä-Karjalassa toimivia sosiaali- ja terveysjärjestöjä sekä hyvinvointia ja terveyttä edistäviä järjestöjä kutsutaan Lappeenranta-salin aulatilaan esittelemään toimintaansa klo 13-16. Tilaisuudessa käynnistetään myös järjestökummitoiminta, mihin aluevaltuutetut kutsutaan mukaan. Kummitoiminnan ideana on tuoda hyvinvointialueen päättäjät lähemmäksi järjestöjen tekemää työtä ja välittää tietoa järjestöjen jäsenistöä ja asiakkaita koskevista asioista, ilmiöistä ja palvelutarpeista. Järjestökummitoiminta on vapaaehtoista ja vapaamuotoista.

Järjestöt kokoontuvat Lappeenrannan lkaupungintalolla
Bookmark the permalink.

Comments are closed.