Etelä-Karjalan OLKA -hanke etenee

Keskussairaalalle on juuri pystytetty uusi OLKA-piste pääaulaan neuvontatiskin viereen. OLKA-piste sijaitsee lähes vastapäätä pääovia, sohvaryhmän vieressä. Aiemmin kanttiinissa sijainnut esitehylly on siirretty nyt uuteen OLKA-pisteeseen ja tarkoitus on jatkossa lisätä hyllytilaa, jotta materiaalia mahtuisi esiin aiempaa enemmän.

Uuden OLKA-pisteen avajaiset pidetään tiistaina 10.5 klo 9.00–11.30. Tervetuloa tutustumaan!

Teemapäivien varaus yhdistyksille on avautunut koronatauon jälkeen uudestaan. Ole yhteydessä koordinaattori Asta Järviseen, jos haluat tulla esittelemään yhdistyksesi toimintaa sairaalalle.

Etelä-Karjalan OLKA:sta on laadittu uusi esite, jossa on päivitettyä tietoa OLKA-toiminnasta ja työntekijöiden yhteystiedot. Esite on saatavilla keskussairaalan OLKA-pisteen lisäksi yhteisötila Kuutinkulmasta.

Vapaaehtoistyön peruskurssi järjestetään tiistaina 17.5.22 Kuutinkulmassa klo 12.30–15.30 Ilmoittaudu mukaan, jos vapaaehtoistyö sairaalaoppaana, juttukaverina tai vertaistukijana kiinnostaa. (Vertaistukijana toimimiseen tarvitaan lisäkoulutus, jonka voit käydä peruskurssin lisäksi omassa potilasjärjestössä.)

Saamme vieraita 18.5.22 keskussairaalalla pidettävään kehittämispäivään valtakunnallisesta OLKA-verkostosta Helsingistä. Tilaisuudessa on tarkoitus kehittää alueen OLKA-toimintaa edelleen ja saada uusia ideoita ja ajatuksia toimintaan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.