Kuutinkulma is back!

Elokuu on alkanut ja sitä myöten myös Kuutinkulman uusi kausi. Ovet potkaistaan apposen auki perjantaina 11.8. klo 10. Aamusessiossa klo 10–12 tarjoutuu mahdollisuus tehdä tupa- ja terassitarkastus, tutustua Kulman ajanvietearsenaaliin (pelata esimerkiksi erä koronaa), jutustella kuutinkulmalaisten kanssa yhteisötilan käytöstä ja uusista sisältöideoista sekä nauttia kahvista, teestä, virvokkeista sekä suolaisesta ja makeasta purtavasta.

Klo 12–14 vaihdetaan hieman tunnelmaa ja keskustellaan, miten hyödynnämme Kumppanuusverkosto-hankkeen viimeisiä kuukausia esimerkiksi yhdistysten keskinäisen sekä yhdistysten ja hyvinvointialueen yhteistoiminnan kehittämisessä. Jatkuvaan kehittämistyöhön liittyy olennaisesti EKY ry:n ja Kumppanuuspöydän toiminnan terävöittäminen ja linjaaminen. Tätä erittäin tärkeää keskustelua tullaan jatkamaan syksyn aikana myös kuntien kanssa.

Päivän kolmannen osion klo 14.30–15.30 teemana on kansalaisaktiivisuus ja -tottelemattomuus ja millaisia mahdollisuuksia meillä on muuttaa maailmaa. Katsomme lyhytdokumentin Kapinalliset – Rebels with a Cause, joka kertoo kahdesta Elokapina-aktiivista. Dokkarin jälkeen keskustellaan mitkä ovat kansalaistottelemattomuuteni rajat. Kuutinkulman saliin mahtuu 25 nopeinta, joten ilmoittaudu rip ja rap: ilkka.kuukka@ekyhdistykset.fi ja varmista paikkasi. Dokumentti on osa Mahdollisuuksien tori -tapahtumaa, joka pidetään tänä vuonna Sataman valojen kanssa samana päivänä la 26.8. Dokkari-iltapäivää ja Mahdollisuuksien toria tukee Fingo ry.

Lämpimästi tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.