Kuutinkulman loppuvuoden tapahtumia

Kuutinkulma laskeutuu hiljalleen jouluun, mutta vielä on muutama avoin tapahtuma kalenterissa. Maanantaina 12.12. tutustutaan shakin saloihin klo 16–18.30. Samaan aikaan on mahdollista katsastaa Kuutinkulman lautapeliarsenaalia: mm. Afrikan tähti ja sen uusi sovellus Pohjolan aarteet, missä kansainväliset kaivosyhtiöt kilpailevat keskenään. Lautapelit ovat Kuutinkulmassa vapaasti käytettävissä muulloinkin.

Vuoden viimeinen Digi-tupa pidetään poikkeuksellisesti tiistaina 13.12. klo 10.30 alkaen. Kouluttajana on tuttuun tapaan Etelä-Karjalan kylät ry:n Jani Valtonen ja sessioon on vapaa pääsy.

Perjantaina 16.12. pidetään Kuutinkulman Avoimet ovet klo 9.30–13.00. Olet tervetullut keskustelemaan EKY ry:n ja Kuutinkulman menneestä vuodesta ja varsinkin tulevaisuudesta. Keskustelua energisoidaan kahvila Majurskan joulupuurolla klo 10.30 eteenpäin niin kauan kuin puuroa riittää. Palan painikkeeksi tarjotaan myös glögiä, kahvia ja teetä.

Joulun alusviikolla järjestetään vielä 21.12. klo 17 alkaen Lyhytelokuvapäivä, josta tulee lisäinfoa myöhemmin tällä viikolla. Kansainvälistä Lyhytelokuvapäivää vietetään jo kymmenettä kertaa ja tapahtumalla avataan myös Kuutinkulman elokuvakerhon toiminta. Tule mukaan nauttimaan laadukkaista lyhytelokuvista suunnittelemaan elokuvakerhon toimintaa ja ohjelmistoa! Tilaisuus on ilmainen ja järjestämme osallistujille lämmintä juotavaa ja jouluista makeaa purtavaa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.