Mahdollisuuksien tori la 3.9. klo 12-16

Lappeenrannan Mahdollisuuksien tori 2022 järjestetään ensi lauantaina Kulttuuritila Nuijamiehessä (Valtakatu 39) ja me-talolla (Raastuvankatu 7). Mahdollisuuksien tori on tuttuun tapaan ilmaistapahtuma.

Kulttuuritila Nuijamiehen ovet aukeavat klo 12 ja me-talon ovet klo 13. Nuijamiehen saliohjelma alkaa Kansanmusiikkiyhtye Kipinän esityksellä klo 12.15, minkä jälkeen on punnittua puhetta ja keskustelua teemalla ””Monimuotoinen järjestökenttä ja vaikuttava kansalaisaktiivisuus” ” klo 13.00–14.20. Teemaa avaavat Fingo ry:n Mahdollisuuksien tori -koordinaattori Jaana Viirimäki aiheella ”Fingo ry – monimuotoinen vaikuttaja”. Fingo ei ehkä nimenä ole vielä kovin tunnettu, mutta toiminnassa on mukana laaja kirjo kansalaisjärjestöjä. Nicehearts ry:n Naapuriäiti-toiminnan johtaja Liisa Kulta puhuu otsikolla ”Kohti antirasismia” – miksi on tärkeää puhua antirasismista, mitä se tarkoittaa ja minkälaista työtä Nicehearts ry:ssa tehdään tämän teeman ympärillä? Mariia Kostiainen Ukrainalaisten yhdistys Suomessa puhuu teemalla ”Katse tulevaisuuteen” ukrainalaisten tilanteesta.

Nuijamiehen toripäivän päättävät työryhmän Puumalainen-Pantsu-Nättinen tanssivideoteos Heijastus – Reverbaration klo 14.30 ja multi-instrumentalisti Giu Om’Ga klo 15. Nuijamiehen aulassa on toimijoiden esittelypisteitä klo 12–15.

Nicehearts ry:n koordinoima me-talon järjestämässä avoimet ovet -osiossa esitellään me-talon maksutonta ja yhteisöllistä toimintaa sekä toimitiloja kahvitarjoilun kera.

Tapahtumaa tukevat Fingo ry ja Lappeenrannan kaupunki.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.