Uusia työntekijöitä Kuutinkulmassa

Kuutinkulmaan on tullut maaliskuun alussa uusia vahvistuksia. Meillä on siis aikaisempaa paremmat mahdollisuudet olla avoinna ja palvella yhdistyksiä. Minna on paikalla pääsääntöisesti klo 10-14, Mira hoitaa talousasioita ja Suvi tekee työssäoppimisjaksoa 26.4. asti.

Minna Tattari:

”Heips, mie oon Minna!

Tulin tänne Kuutinkulmalle vuodeksi pyörimään Paikka auki -hommiin, kirjaimellisesti pitämään paikkaa auki! 🙂 Aikaisemmin olen toiminut monissa eri järjestöissä vapaaehtoisena, sekä tehnyt työtä, jos jonkinlaista. Kirjavan työhistorian vuoksi taitoja ja tietoa on kertynyt – olen myös hyvin aktiivinen ”käsillä näpertäjä” ja tykkään tehdä paljon erilaisia taide/askarteluhommiakin. Tuppaan olemaan jonkin sortin höpöttelijä ja kuuntelen sekä autan mielelläni ratkaisemaan ongelmia, tai suunnittelemaan toimintaa. Olen myös innokas lautapelien ystävä – ehkäpä tämä tuleekin näkymään täällä Kuutinkulmalla jossain määrin?  Oon täällä hoitamassa varauksia, Kuutinkulman tiloja ja pitämässä ovia auki, joten jos tulee kysyttävää, voi tulla myös paikan päälle aikoja varailemaan ja tiloihin tutustumaan. Pääsääntöisesti löydät minut Kuutinkulmalta klo 9:00 – 15:00. Puhelinnumeroni on Kuutinkulman tuttu: 040 688 6360.”

Mira Saira:

Olen Etelä-Karjalan Yhdistykset ry:lle ja Kuutinkulmalle Paikka auki-hankkeen kautta eksynyt lappeenrantalainen, joka on aloittamassa oppisopimusta EKY ry:llä. Numeroiden pyörittely, tapahtumat ja viestintä kiinnostivat minua erityisesti töitä tehdessäni. Oppisopimukseni onkin liiketoiminnasta, jossa erikoistun taloushallintoon ja tapahtumatuotantoon. Ennen Kuuttilaan päätymistä olen opiskellut sairaanhoitajuutta, toiminut vapaaehtoisena sairaalaoppaana sekä avustavana ohjaajana/tulkkina Saimaan Setan Aikuisten Avoimessa Sateenkaariryhmässä.

Järjestökenttä oli kiinnostanut minua jo lukioaikoina. Haaveilin aina voivani vaikuttaa positiivisesti ympäristööni ja tuoda jotain hyvää ihmisten hyvinvointiin omalla osaamisellani, sekä mielenkiinnon kohteillani. Etelä-Karjalan Yhdistykset ry:lle pääsyni tuntui mahdollisuudelta päästä toteuttamaan näitä haaveita ja nyt voin jatkaa tehtävissä oppisopimukseni ansiosta. 

Tykkään myös taiteilla, valokuvata, virkata ja pelailla (konsoli-, tietokone-, kortti- ja lautapelit), joten niistä voi tulla nykäisemään hihasta.

Minut tavoittaa helpoiten sähköpostitse tai puhelimitse, jos kysymyksiä tulee laskutuksesta, tilavarauksista tai mainostuksesta.

toimisto@ekyhdistykset.fi tai 041 311 5627

Suvi Siekkinen

Moikka,

Mie oon Suvi ja työssäoppimassa täällä Kuutinkulmassa nyt tänä keväänä. Tehtäviini kuuluu erilaiset viestinnälliset tehtävät. Oon haastatellut Kuutinkulmassa toimivien yhdistysten jäseniä, joista teen pienet koosteet. Oon myös väsännyt esitteitä ja palautekyselyjä sekä tehnyt kaikenlaista muuta asiaan liittyvää.

Aika kuluu töiden jälkeen kokkaillen, neuloen ja luonnossa ulkoillen.

Aurinkoista kevättä toivotellen 🙂

Bookmark the permalink.

Comments are closed.